14 september, 2015

Vad händer.........å fötter

En liten snabb uppdatering av veckan som varit. 

Måndags var jag på besök, på KS. Träffade bästa läkaren och fick BRA besked. Får en paus i cytostatika behandlingen, hoppas hoppas hoppas att värken i kroppen blir bättre. Även om det tar ett bra tag innan cyton är ur kroppen. 

I tisdags, fyllde världens finaste dotter fyra år. Härlig födelsedag, med fika och som vanligt massor av presenter. 

Onsdagen bestod solsidan och Gosallad med världens bästa Tompa med flickvän Mathilda. 
Yum yum yum.

Torsdag försökte vila MASSOR. Hade extremt ont i kroppen. Tog två dunder tabletter som jag fått utskrivet, nyligen. Blev dåsig.NU skulle inte drömma om att köra bil när jag tagit en sådan.

Fredag va den ända planen att träffa finaste Malin, äta och dricka vin. Såatte ingen dunder tablett, bara försöka vila bort smärta och ngr Ipren. På dagen åkte jag med Viktor till Väsby C, där träffade vi Cita. Åt lunch, shoppade lite kläder till Viktor. 

Hem, förbereda inför dejt. Hämtade Malin vid stationen svärmor, tog hand om mini. Äntligenfick vi äta dom STÖRSTA KRÄFTORNA JAG SETT. ÅÅÅÅÅ det var så GOTT. Älskar kräftor.
Mmmmmmums, när får man äta kräftor nästa gång?? 

Vi tog beslutet att gå ut en sväng, i Märsta. 
I Märsta?!? BIG MISTAKE. Inget å jag menar inget händer i Märsta en fredag. Kom överens om att nästa gång blir det Uppsala. 
Hade super trevligt när vi var hemma. 

Lördag blev det hockey, halva dagen. Sonen spelade Dif-elit cup. Såg ett par matcher och åkte sen hem, obesegrade. Jag å Mr G åt kräftor igen, grillade till kidsen. 
Tog stark tablett och somnade i fåtöljen. Vaknade upp vid 23.30 för att göra mig i ordning. Insåg att ingen hade låst dörren, så jag gör det. Låser, sätter på klykan och larmar, lägger mig å somnar om. 

Sov till 08.00 frågar Mannen varför han lagt sig före mig UTAN att låsa dörren. Sa att jag låste och larmade. Han frågar då men hade Viktor kommit hem då rå?? PANIK!! 
Mr G rusar ner för trappen, kommer upp och säger han är inte hemma. 

Känner hur allt snurrar och tänker att nu svimmar jag, på riktigt. Kollar telefonen. Meddelande från Mathilda. "Viktor sover här, han kom inte in hemma." 
Kände mig som BRA MAMMA.SE 
Många olika incidenter gjorde att det blev som det blev. Vi hade satt 23.00 som kom hem tid. Viktor kom för sent, Mats la sig 23.05 i tron om att V skulle komma inom fem. Bad Albin, väcka oss om inte V var hemma till 23.15. 

Anyhoo. 

Han fick skjuts hem på morgonen vid 10.00 har ALDRIG känt mig så lättad som när han steg in i hallen. 
Hängde mig runt hans hals å sa förlåt förlåt förlååååt. Hade jag bara låtit bli klykan, hade han kommit in. 
Nu gick det bra, den här gången. Det kommer inte hända igen. Älskar dig V. ❤️
På EM åkte vi tillbaka till Stockholm för att se Albins sista match och finalen. 

Täby vann finalen med 7-0 wooopwooop och Albin röstades fram till Allstar. Även simon i Täby blev framröstad. En back och en Forward. 
Min son det. Älskar dig Albin. ❤️

Okej, klart.

Vink vink//S

2 kommentarer:

Fresia sa...

Mycket på en vecka som händer men kanske mest bra grejer denna vecka tror jag. Även om det onda i kroppen är illa illa och Viktor naturligtvis inte ska bli utelåst så bar kunresten bra.
Kändes oerhört skönt med bra besked på måndagen! Fantastiskt trevligt att få vara med och fira mormors hjärta på morgonen❤️.

Nu hoppas vi att denna v blir hyfsat okej också med mindre och mindre ont!

Pussa ❤️❤️❤️

Mamma C sa...

Så härligt att du fått bra besked från din läkare. Hoppas nu att värken släpper snart. Tänk att din lilla prinsessa redan fyller 4 år, jisses vad tiden går. Vilken rysare det blev på morgonen när ni såg att inte grabben kommit hem. Fy sjutton vilket scenario och en massa tankar som rullas upp. Det måste vara dunder i din medicin som du tog.
Ha en bra helg.
kram Mamma C