04 september, 2015

FrÄdAg

Den här veckan har varit rent utsagt förjävlig. 

Idag mår jag dock aningens bättre i kroppen men huvudet vill inte riktigt.
Har fått helt galet mycket hjälp, hade INTE gått annars. Världens bästa svärmor har lämnat och hämtat på dagis, nästan hela veckan, hon har lagat middag nästan varje kväll och när det har behövts skjutsat Albin, så har hon el Lasse gjort det. Stort TACK för hjälpen, hade inte gått utan er. 

Hon har det inte lätt svärmor/farmor igår när hon kom för att hämta Agnes å lämna henne på dagis, så hade Agnes fått för sig att hon FAKTISKT började halv åtta. Då sa farmor att vi ska lämna Albin först. Men njaaaa det tyckte inte Agnes, för hennes fröknar blir arga om hon kommer försent. Jomenellerhur. Farmor åker dock å lämnar Albin först. Då säger Agnes med en sur min och armarna i kors att " ja det säger jag bara, jag tänker ALDRIG åka i den här bilen mer." Men jisses, är det min unge det, snart fyra år gammal. Dock hämtade farmor henne på kvällen oxå och hon åkte med, så det var nog inte så allvarligt menat. 

Nu på med lite musik och se om jag har någon sväng i benen inför kvällen. Då Bengan fyller 60 år idag å det vankas fest på landet, måste må bra!!
Grattis Bengan, du leve hurra hurra hurra hurrrrrraaaaaa
Bild från 2011. 

Önskar er alla en trevlig/frisk helg. 

Vinkevink//S

5 kommentarer:

Mamma C sa...

Ibland undrar man vart dom små får sina saker dom säger ifrån. Man kan bli rätt paff. Tänker på mina barnbarn som ibland slänger ur sig saker. Hoppas ditt huvud blir bättre.
Kram På dig Mamma C

CiCCi sa...

Vad bra att du får hjälp. Hon verkar toppen den där farmorn/svärisen. Hoppas nu att du bara blir piggare å piggare. Å jag hoppas ni hade en trevlig fest å en trevlig helg.
Kram

Fresia sa...

Ja, himla tur att Mary-Ann finns där som stöd och hjälp hela tiden! Fantastisk tycker jag!

Hon är ju lite bestämd den unga damen så jag är inte förvånad 😝.

Du var en partypingla igår! Du såg till att det blev drag på festen vilket var toppen!
Jag är så glad för att du orkade det och för att ni sov över här!

❤️❤️❤️

Anonym sa...

Hoppsan vad den lilla damen kan ;) Å hur var hennes mamma/pappa i 4 årsåldern? Oj vilken tur att hjälpen finns nära då det behövs. Trevligt kalas om jag förstått rätt :) Krya krya/Anette

Sandra sa...

Hoppas hoppas hoppas att du har fått må bättre i helgen - och att du kunde vara med på Bengans fest!
Ha ha.. vilken härligt bestämd liten tjej :)

Kram <3