29 augusti, 2015

MiniStroke/Blödning??

Har en stor klump i halsen. Vill bara gråta. 

Igår va det mamma/Sabina dag. Vi skulle shoppa presenter till flera olika, äta fredagslunch och bara mysa. Åt lunchen i Märsta. Åkte sedan till stinsen. Vi hann gå in i en affär, där såg jag fina armband. Vänder mig mot mamma och säger/sluddrar fram, vikafinaarmband. Sen börjar jag fnissa. Mamma stannar upp, tittar på mig, med sina stränga ögon och säger varför sluddrar du?? Har du ngt i munnen, säg ngt mer. Hur ser du ut i ansiktet?? Men du e ju sned ju. Försökte skärpa mig, men kunde inte sluta fnissa. ALLA tittade på oss. Jag försökte säga ngt igen. Men ju mer jag ansträngde mig ju mer sluddrade jag. 

Vi gick bort till toaletterna, sen ville jag gå in på BR och kolla leksaker till Agnes som snart fyller år. Mamma undrade om jag var galen. Vi ska till KS. ALDRIG sa jag. Det är fredag, jag ska på hockey och jag ska handla presenter till Agnes. JAG ÅKER INGENSTANS.  Men sen när är jag starkare än mamma när det gäller sjukhus. Såatte, 40 min senare, satt jag på akuten. Dock hade jag nog gapat bort sluddret. 

Fick komma in innan jag hann betala. Så allt gick väldigt fort. Läkare kom direkt, Neuro undersökning, som jag kan utan å innan. Han kollade mina prover från i tis och sa att dom såg bättre ut. Mådde bättre och fick åka hem, med ett " vi har öppnat dygnet rum, så om det känns konstigt igen, så kom tillbaka" 

Åkte hem. Köpte med mig mat. Var Jättetrött hela kvällen. Tur att Viktor valde att vara hemma och hjälpa mig med Agnes. Han nattade henne tillochmed. La mig tidigt, somnade fort, vaknade tidigt i morse. Nu är Mr G iväg med Albin som ska spela med J20 idag. Omg, hade så gärna tittat. Jag och Agnes skulle ha åkt med mamma å Alva på loppis i Norrtälje idag. Men jag orkar inte.
Sitter fortfarande här, tycker mina händer känns konstiga. 

7 kommentarer:

Sandra sa...

Men lilla kära vän! Vilken himla tur att mamma var bestämd - och att det inte verkade vara någon stroke! Ta hand om dig ❤️❤️❤️

Anonym sa...

Jobbigt! Skönt det inte var något. Ta hand om dig å försök vila. Kramar Anette

Fresia sa...

Ja honey, ibland har man inget val faktiskt! Det var alldeles nödvändigt att åka in!
Och jag är glad över att det inte var ngn stroke. Och att du mår lite bättre nu i kväll.
Men jag kommer att checka med jämna mellanrum. Fråga och fråga och fråga. Tills du blir alldeles trött på mig.
Men vad skulle jag annars göra?
Vi får ju inte missa något så att det blir riktigt allvarligt.

Vila mycket, hela helgen!

Älskar, nu och för alltid ❤️❤️❤️

Mamma C sa...

Mycket bra att din mamma fortfarande bestämmer.
Skönt att du känner dig lite bättre och vila nu.
Kram Mamma C

Ulrika sa...

<3

Vera sa...

♡♡♡

CiCCi sa...

Uschanemäj! Vill inte höra att det händer igen. Tur du iaf kollade å supertur att det inte va nåt.

Kramen