07 oktober, 2014

Mycket osammanhängande inlägg

Börjar med lite status på mig.

Jag börjar så sakteligen återhämta mig. Har fortfarande feber varje dag, mest på em/kväll. Känner hur den smyger sig på mig. Jag börjar med att frysa, som sjutton. Sen frossa, skakar och är typ iskall. 
Men mår iaf bättre på fm/lunch. Så gör jag ngt så gör jag det på fm.

Känner mig nästan bra ett par/tre dagar. Sen kan jag känna mig jättesjuk en dag, få ont i kroppen, hosta, huvudvärk osv. Lite som att kroppen lurar mig. Tog massor av prover i fredags som jag fick svar på i dag. ALLA VAR BRA. Å då säger alla men va braaaaa. Men jag vill veta varför. Jag har feber. 

Börjar dessutom bli rätt less på att prata om mig själv. Å jag vet ju att alla bara är snälla och frågar. Men jag kan säga att. Skit i mig, huräremedig??? 

Jag är ju rätt öppen med hur jag mår, både här och på FB. Såatte. Dock uppskattar jag att folk frågar/bryr sig, såklart. 

Igår va det måndag. Måndagar är min och Tompisens film och lunchDag. Som ni vet har han jobbat som kock många år, så han skämmer bort mig lite på måndagar. Betyder att jag har börjat gilla måndagar, mer nu än när jag jobbade. Igår fick jag detta.
Råraka, med färskLax, avokado, romsås, citron och dill. 

Så gott. Snålvattnet rinner till nu. 

Idag har jag bara handlat på Coop. Fick riktigt bra service då jag som vanligt inte tog vagn och som vanligt handlar mer än vad jag skulle=tungt!! Plus att jag är en mästare på att prata hela tiden.
Så en av personalen hjälpte mig ut med en av kassarna. Pheeeeew.

Hem, värma upp mig, sååå kall eftersom det tokregnade när jag var ute. Drack lite kaffe, åt en skorpa. Bäddade ner mig i fåtöljen. Satte på ännu en BÖLA film som bror min rekommenderat. Den var väldigt bra. Dock sorglig som 17. 
"What Maisie knew" 

Sen har jag typ blivit helt Hooked up på en annan film, "Pitch Perfect" acappella film, bra musik. 
Sett den ehm 2, 3, 7 ggr kanske, mest bara för att höra musiken. 
Vaddå knäpp, DU kan va knäpp.

Over and out. 

3 kommentarer:

Mamma C sa...

Den lunchen var det inget fel på. Såg jäkla god ut.
Kram Mamma C

Fresia sa...

Maten ser fantastiskt god ut, snålvattnet rinner trots att jag Inter hungrig!

Ja, det är jobbigt med din feber, jobbigt att må bra vissa stunder på dagen för att plötsligt må sämre igen. Otroligt att de inte hittar ngt! Jag fattar inte det!

Bra iaf att du har dina stunder med Tompa och moster, lite film och lite god mat. En liten tröst iaf.

Kärlek ❤️❤️❤️

CiCCi sa...

Skulle vilja skriva "gu vad bra du har det" . Men hur kul är det att ofrivilligt vara hemma och dessutom hela tiden vara sjuk. Snällt av Coop personalen. Stort plus!
Å ditt avslut på detta inlägg. Sååå roligt. Hehe