08 april, 2014

När man känner psykbrytet komma

Tredje natten utan ngn sovhjälp!

Första natten som sömnen INTE infinner sig alls. Tårarna bränner under ögonlocken och jag har givit upp att vända å vrida. Steg upp nu. Efter många timmars försök. 

Jag har tillochmed värmt lite mjölk, å jag gillar inte ens mjölk. Bra till kaffet och ev iskall till Müsli, våfflor el pannkakor. 

Jag vill gråta, mest för att jag vet att dagen i morgon kommer bli så himla jobbig när man inte sovit alls. 

Nu kom tidningsbudet. Känns som när Agnes var bebis, jisses vad jag tillbringade tid i fåtöljen utan sömn. Hade koll på tidningsbudet varje natt. 
Irriterade mig när han ( vet att det är en han, då jag ser det ) trodde att det var ok att accsa som en J...a galning på vår lilla gata för att det var natt. Inte en tanke på att det kan finnas husdjur ute på natten, som när som helst kan korsa mellan husen. 

Samma i natt, först kommer han från ena hållet, dock lite mer långsamt, sen vänder han och jag tror det är mindre folk som har tidningen på våran sida, för han kommer upp i mer fart här. 
Grisbarn!!

Smakat på mjölken nu, usch. Inte känner jag mig tröttare heller. Nä det svider i magen, borde kanske ta ngt att äta ist. Jamen det är väl bra, äta MITTIFRICKINGNATTEN!! 

FAAAN jag är ju trött ju, vill bara sova. Å gråta. 

7 kommentarer:

CiCCi sa...

Men näe, det är verkligen inte ok, det är riktigt obra. Piller? Du måste ju få sova. Sänder lite styrka och energi å hoppas dagen inte blir helt fördjävlig.

Puss puss

Fresia sa...

Försök ville lite på fm honey, inte på em. Oavsett vad du ska göra så ta en vila nu snart. Och prata med familjen om vad du försöker göra.

Skickar alla uppmuntrande tankar som går

Älskar ❤️

Bagge sa...

Fyyyy fina Sabina..... Varför så svårt att koppla av och sova ? Ja va vet jag,kanske har du så mycke inombords efter allt så kroppen inte orkar egentligen,du kanske kan få ngt från läkaren så du kan få VILA,nu när du verkligen behöver de 😢förstår att det är svårt när man är 3 barns Mamma och maken jobbar.Skänker dig sovkramar från Malin 💤💤💤💤

Anonym sa...

Tänker på dig...
Får du inga tabletter så du kan sova?
Mamma har fått en hel arsenal....
Kram emm

Sabina sa...

Hej på er

Tack ni är så snälla å omtänksamma.
Jag har ätit sömntabletter allt för länge, så jag försöker nu sluta med alla hjälpmedel.
Biverkning-SÖMNLÖSHET.
BUHUUUUU.

Jättekram

Mamma C sa...

Låter inte okej. Hoppas du får någon som kan komma och avlasta dig några timmar. Så att du bara får slappna av och kanske slumra till.
Kram Mamma C

Anonym sa...

Det finns Melatonin som recept o recept fritt..som du kunde prova ...
de inte bara sådär att sluta sök hjälp du behöver sova nu ,,,,