18 januari, 2014

Vad har hänt

Det var ett tag sedan jag hörde av mig. 
Mycket beroende på att min telefon inte har fungerat som den ska. Det är så mycket enklare att blogga lite när som när man har appen på ajfööönen.

Förra söndagen köpte vi iaf ett par begagnade skridskor till Agnes.
Jätte glad tjej, redo att spela match med Albin.

I måndags var jag ju å tränade se förra inlägget. 

Tisdagen tog moster med mig till TäbyC. Lite shopping och riktigt god lunch på Vapiano. Födelsedagspresenter, hjälm, Gobröd, mössa å vantar inhandlades, samt Gofika med liten semla och kaffe. Mucho trevlig dag. 

Känns som att jag haft fullt upp hela veckan. Men kommer inte ihåg vad jag gjorde i ons, tror jag tränade på morgonen å sen va vi (läs 9an å jag) till Maxi,  plus att Anna var här och städade. 
Mats hem tidigt för att hämta Agnes. Albin spelade match med T01. 

Torsdagen vaknad Albin med ont i halsen, så han blev hemma. Världensbästa Vera kom hit med lunch och hjälpte mig att ta bort julen plus att plocka ner allt i vårt renoveringsobjekt!! Tack hjärtat.
Farmor kom förbi å åt lunch. Mamma/Mormor kom förbi och hängde med mig och Agnes, när Mr G å Viktor var och tränade. Pappa å Tiina kom hem från semestern.

Så kom vi till bästadagenpåhelaveckan. FREDAG!! 

Jag, Tompa å Tiina hade planerat ett litet överraskningskalas till världens bästa pappa som åkte iväg på sin 60 års dag, för att "slippa" fira. Men Si det gick ju inte för sig, såatte båda systrarna med män och farmor ( alltså mamma ) var här när pappa å T kom hit. Dom gömda i källaren. Å när han kom in så gick jag ner för att "hämta vatten" från matkällaren också gick vi alla upp med tårta med 60 ljus i å sjöng "ja må han leva" .  
Å yepp, han blev överraskad, BIG TIME!! 
Finaste Pappan!
En mycket trevlig eftermiddag med TompaGulasch, Anettetårta å min BanoffePaj ;))

Sjuuuuukt trött på kvällen.
Tittade på handbollen som tyvärr gick åt skogen, i säng tidigt.

Idag lördag vaknade jag väldigt tidigt (OM JAG SOVIT NGT). Efter "lite" kaffe (läs tre koppar) så var jag på fötter. Mycket på 2 do listan idag, men mest saker för Mats. Prio 1 fixa min tele. Prio 2 fixa ner hyllorna i renoveringsrummet. Men först va det skridskoåkning på almis med Agnes å Albin.

Hon åkte inte så mycket "själv" utan ville helst bli buren. Dom höll på ca 20 min, sen tyckte Agnes att vi skulle fika. Så då passade vi på att äta lunch i ishallen. Mysigt. 
Nu hemma igen, jag slut, nerbäddad i fåtöljen, Agnes sover i vagnen, Mats knappar på datorn, Viktor å Albin spelar på varsitt rum. 

Tjjjaah det var väl allt just nu. 

Over and out! 

6 kommentarer:

Mamma C sa...

Mycket som har hänt i veckan. Så det kan vara skönt att ligga nerbäddad i soffan nu. Ska själv slänga mig i den och fortsätta serierejset på Netflix.
Kram Mamma C

Vera sa...

♡♡♡

Bagge sa...

Härlig vecka....mys med alla....slöa i soffan.... Härligt Sabina,på lördag ska jag till Sigtuna för Lunch med Malin sist vi körde lunch blev kl 01:30 ooooops trevligt,mycke skratt och bubbel.Mår du bra för övrig Sabina,så glad för ditt senaste besked måste fortfarande gå på lyckorrus ?? // Kram Malin

Anonym sa...

Härlig vecka!! Tack för i fredags, jätte trevligt. Äntligen skridskoåkning för Agnes, ser hur lätt ut som helst. Men MATS, var är din HJÄLM???/kramar anette

Fresia sa...

Vilken intensiv vecka du haft. Hoppas kommande vecka blir lite lugnare...
Häftigt att se henne på skridskor. Jag förstår inte hur hon ens kan stå på dom!

Pussa ❤️

Sabina sa...

MammaC

Eller hur ;)
Kraaaaaam

Vera
<3 <3 <3

Malin
Å vad mysigt att tjeja en hel em/kväll/natt ;) hälsa så jätte mycket.
Ja du Malin, det börjar sjunka in nu, beskedet.
Puss å kraaaam

Anette
TACK själv, tur ni kunde ta ledigt allihopa. Så gulligt. Tror han uppskattade det mest!!!
Mats hjälm har faktiskt blivit stulen i ishallen, men vi hade glömt bort det då det var så länge sedan han åkte. Så därför ingen hjälm denna gång. Blir till att köpa ny om detta skall fortsätta.
Kraaaaaaaaam

Mamma
Rätt intensiv faktiskt, ska försöka ta det lite lugnare denna vecka ❤️❤️❤️
Hon stod inte själv på isen, Mats fick INTE släppa henne för mig ;P

Pussssssa ❤️