24 mars, 2014

BraDag

Idag har varit en riktigt bra dag. 

Vaknade och var HELT säker på att det var söndag. Blev mycket förvånad när Mr G kom in och väckte mig kl 07.15. Vadärefråganomliksom, låt mig sova, det är söndag. Det tog ett bra tag innan poletten föll ned.

Efter att alla gått, gjorde jag mig i ordning för promenad med nian. Solsken idag, dock väry tunga ben och lätt träningsvärk i höger skinka och vaderna. Pheeeeew. 5-6 km senare, pustade jag ut med lite sjukgymnastövningar. En snabb dusch och på med kläder. 

Lagom jag satte ner rumpan i fåtöljen, ringde Viktor, som hade riktigt ont i magen, så då studsade (läs vankade) jag ut till bilen och åkte för att hämta honom. Stackars.

När vi kom tillbaka satt Tompisen här och väntade, vi hade bokat en filmdag (vilodag). 
Så najsigt. Han gjorde Gosallad och hade med sig film. 
Så GoTt och Så RoLiG film!! Se den om ni inte gjort det. Länge sedan jag skrattade så mycket faktiskt.

En MVG dag. Hurra. 

Undrar hur man kan vara såååå trött, när man bara gjort trevliga saker och nästan ingenting på en hel dag?? Konstigt. Snart är det criminal minds, det brukar vara så himlarnas läskigt, så jag vill INTE se det själv.  

Vi hörs ❤️

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas Viktor mår bättre! Blev väl trött av att hänga i soffan efter golunch. (skrattar)/anette

CiCCi sa...

En sån härlig helg (förra inlägget) å vilken härlig dag. Trist att V mådde dåligt men det kanske gått över också? Önskar dig Fler bra dagar framöver.
Kraaaaaam

Fresia sa...

Härligt honey, fler sådana dagar (bortsett från Viktors magonda). Tröttheten kommer säkert från vädret/årstiden tror du inte?

Pussa

Sabina sa...

Anette

Hehehehe el hur, han åt inte golunchen, han hade fått äckellunch i skolan innan han kom hem.
Kraaaaam

Cicci

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Puss

Mamma

Det tror jag oxå.

Pussa