21 november, 2013

Sjukstuga

Kände på mig i morse att Agnes kanske inte skulle orka med dagis idag. Å mycket riktigt. Runt 11.00 ringde dom från dagis. 

Hann precis ta ett bad. (Första gången på dagtid) Skulle sen åka till jobbet, men så blidde det inte, nä det blev till att åka å hämta lillhjärtat. 

Viktor har oxå varit hemma, känt sig hängig. 

När vi kom hem, skulle vi byta blöja, meeeen Agnes snodde blöjan, sen hittade jag henne sittandes så här ;P sötungen <3
Sen tänkte mamman att nu ska vi vila. 

Men DET tyckte INTE Agnes. Såatte det blev ingen vila. 

Nopp ist så lekte vi. Agnes lagade mat och bakade till mamman. Jojagtackarjag.
Kaffe å munkar, gottgottigottgott.

Nu på kvällen har mamma/mormor äntligen vågat sig hit. Å då passade mamman på att åka till bästaste C på tuperwareparty. Blev ngr små inköp;)) ni vet "En sån här JÄTTE bra, å prisvärd burk bara måste man ha, föratte.....;))" OCH världens godaste fikabuffe, bästa Cicci med bästa fikat.

Å nu tror ni säkert att jag bangat plankan idag, men si det har jag inte, den gjorde jag det första jag gjorde i morse, å det var på riktigt Apjobbigt.
Hepp!!


7 kommentarer:

Bagge sa...

Men åååå hoppas du klarar dig från sjukan så du kommer till Götelabörg.Men så rolig... Agnes med blöja på huvudet Ha ha ha ha.Hoppas du sov gott inatt,jag ville inte ALLS till Jobbet idag.Ikväll Bowling,skytte & Race med jobbet vi blev 23 st av 37 å då är snitt åldern 53,8.Kram Malin

Bagge sa...

Alltså när vi har firmafest så slutar det alltid runt 20:00 lite trist ibland,men idag har jag ordnat så vi äter 18:00 & aktiviteterna börjar 20:00 så dom kan glömma idol,dobido, på spåret på TV:n denna kväll Hi Hi Hi Hi.

Puss

Sabina sa...

Jag hoppas oxå att jag slipper bli sjuk. Vill ju gärna hänga med liksom.
Ja det var rätt kul, med Agnes, jag brukar göra så där när hon inte vill ta på blöjan. Men hon brukar aldrig vilja prova, å nu satte hon den själv så där;))

Hahhahahahahahah så alla är modell äldre på ditt jobb. Fick för mig att du jobbade hos en optiker, men 37 st, det är lite för många för en affär?!? El 😀😉
Ha det så kul ikväll iaf, spöa på bowling.
Fick precis en bild i huvudet om när vi hela klassen var på grönan en skolavslutning. Vissa lite mer runda underfötterna än andra.
Å ngr ramlade i tunneln i lustigahuset, tror det var du å Vickan. ;)) roligt var det iaf.

Puss på dig!

Bagge sa...

Ha ha ha näää vi är grossiter för Optiker i Sverige så jobbar som innesäljare samt säljer bågar,vi slipar även in glasen i Uppsala så ett sliperi finns ocks,men mycket skickas till tyskland för att slipas då vi inte hinner med allt.Oj Oj Oj nu minns jag...ja jäklar det va jag som snurrade runt å kom inte upp men visst va jag nykter ;0) fasiken redan då Huuuuaaaa.Puss

Camilla sa...

Stoppa vitlök i näsan och öron nu så du INTE blir förskyld!!!! Nu för sånt!
TÄnkte på dig igår när jag såg Priscilla och tänkte att åååååå det HÄR tror jag Sabina skulle ÄLSKA! Gud, gå och seeeeee!
Stora fredagskramen <3

Sabina sa...

Bagge

Hoppas du haft en trevlig kväll med dina arbetskamrater. Själv har jag haft en kanonkväll.
Ehhhhm du nykter?? Mouhahahahahahhahahaha jamen apsooooooluuut <3 <3 <3
Puss

Camilla

Ja kanske jag måste det, kan tänka mig att jag är rätt smittad från alla håll här ;)
Trevligt, tack för tipset <3
Kraaaaaaaaaam right back 2 U

Fresia sa...

TokAgnes! Sådan mor sådan dotter? Eller brås hon på moschiiin?

Pussa