18 november, 2013

Plankanutmaning

Dag 1
Jodå det kändes;)) men nu är jag igång.

Gooooo mig!!

9 kommentarer:

Bagge sa...

Duktiga du ..... är det för all julmat som ska spisas ?? ;0)) då måste jag oxå köra igång NUUUU.Kram Malin ♡

Mon sa...

Men hur gör man då? Jag har inte heller fattat... :)

Sabina sa...

Hahahahaha näää då. Ser på FB att mer el mindre alla kör en utmaning på plankan. Bror min utmanade
Kör du oxå vetja;)
Dag 1 -3 är det 20 sekunder per dag.
Kraaaaaam

Bagge sa...

Å fasiken....Plankan är det när man har armbågarna i & ligger raklång ? det kör dom på Amerikansk fotboll .... fyyyy så jobbigt....Ska testa,men dock inte FB men kan ju smyg tala om för dig vad det blir troligtvis 2 sek.Ha Ha Ha Ha sen brutna armbågar,men dock med lite stöd av brösten i marken ;0)även magen kan tänkas ligga nere också,så kanske slår 20 sek dock.

Sabina sa...

Hahahahahahahhahaa guuud så rolig du är Bagge.
Do it. Vi kan ha en intern utmaning här.
Meningen är att man ska bli starkare å starkare. Man ökar på antal sekunder enligt ett schema. Sätter ut det här på bloggen Mon, så ni kan haka båda två. Vet inte vem som startat detta, men har sett flera på FB som startat. Frågade på FB igår och fick två bilder på schemat. Sätter ut dem idag.

Kraaaaaam på er båda, å Malin, jag skrattar fortfarande. Du hade helt rätt i ställning MNUS att mage å bröst inte får ta i ;)) i get problem för mig, då jag inte har ngr bröst kvar :((

Bagge sa...

Va fan då blir jag som en jävla båge ( STEGE ) huvud ner å arslet upp om det inte får nudda mark ;o)) SHIIIT vilken utmaning,får se om mannen stannar kvar å barnen vågar kalla mig Mamma efter detta,säger bara NO PICTURES.....Hör av mig.GOOOD ser framför mig hur jag stönar & verkligen försöker att klara detta HI HI HI HI

Sabina sa...

Hahahahahahahahahahhahahahahaha shiiiiiit va kul, får en bild framför mig som är väry väry funny.
Kanske någon kan ta en bild och maila mid den.
Jag lovar att inte sätta ut den på bloggen ;D
Håller fingrarna i kors bakom ryggen;))
Mouhahahahahahhahahaha
Bra där Malin, nu kämpar vi på med denna, vid jul är vi så platta och hård så vi kommer inte vilja äta ngt godis alls, jamenellerhuuuuur.

Bagge sa...

Ha Ha Ha Ha ser både mannen & Lilleman med mobilerna i högsta hugg,men jag kommer att göra detta nere i källaren SLÄKT,shit så kommer det ner ngn å tänder Å va fan får dom se jo ett blodsprängt ansikte,stönande ljud och en mage som är blå för det är svinkallt där nere,bröstenvårtorna fryst fast i betongen,Jaaaa hjälp mig upp Tack.Kanske hoppar denna utmaning har SKRÄMT mig själv.

Jacqueline sa...

hahaha :´)