03 september, 2013

Middagstips

För alla som inte dietar med mindre fett och kolhydrater.

Det går snabbt, är enkelt och alla i familjen älskart.

Paolopasta och sås.
Jag brukar skära ner en grillad kyckling i, då blir det mer matigt.

Pastan är klar på tre minuter, kycklingen tar ca fem minuter att skära upp. 
Häll av vattnet från pastan, i med den färdiga såsen och kycklingen, värm upp igen och servera. 
Idag hade jag på lite Roccolasallad, pinjenötter, olivolja och balsamvinäger oxå.
Mmmmmm yum!!

Middag på 15 minuter, Hepp!!

4 kommentarer:

Sandra sa...

Mumsigt!
En favorit här hemma oxå :))

Melker har beställt det till i morgon... Vi var ju och snackade lite med Paolo i helgen då han var hos oss och demade :))

Kram!

Camilla sa...

Superbra och gott!
Jag slopar bara pastan (men har provat den) och gör såsen och tar sallad till. SUPERGOOOOOOTT!
kraaaaaaaaaaaam

Sabina sa...

Sandra

Japp, det var ju faktiskt tack vare dig som vi hittade detta guldkorn. Sååååå gott.

Kraaaaaaaaam

Camilla

Åh ja men så kan man ju göra ju, braaaaa där ;))

Kraaaaaaaaaaam

Fresia sa...

Så gott det ser ut, det måste vi prova ngn gång!

Pussa