08 augusti, 2013

Situation Stockholm

En tidning man kan köpa för att bidra lite till hemlösa!!
Aj did, igår när jag ÄNTLIGEN fick köra och handla själv. 

Tycker det är ett enkelt sätt att bidra lite på. Gört du oxå!!

7 kommentarer:

Birgitta sa...

Jag brukar ge dem samma slant som tidningen kostar. De får behålla tidningen och sälja till nån annan :-). Då får de dubbelt så mycket för en enda tidning :-)

Sabina sa...

Tänkte den tanken idag, då tidningen hamnade i insamlingen. Men funderade på om dom skulle ta det på rätt sätt. Nästa gång ska jag prova ;))
Kraaaaaam

Camilla sa...

mycket mycket läsvärt är det i den också så jag tycker helt klart man ska betala OCH läsa den, däremot, om man vill vara generös så kan man betala för två tidningar, behålla en själv och ge bort den andra (eller så tar man den med och ger som present till nån snäll granne/vän:-)
Tips från coachen!
Kramar

Sabina sa...

Tack för tipset Camilla. Läser nästan inga tidningar alls. Tyvärr, har det blivit extremt lite efter op i huvudet. Svårt att koncentrera mig på sånt, inte ens skvaller.
Men jag kunde ju ha gett bort denna då, efter att jag bläddrat igenom den.
Puss

Sandra sa...

Jag brukade köpa den då och då - men sen när jag upptäckte att den hemlösa mannen som stod utanför Coop också tjänade lite extra på att köpa ut cigaretter till ungdomar - så lackade jag ur..

Nu är det iofs inte samma man som står där längre, men han som stod där i går blåste rök rätt på mig när jag gick ut.. och därmed fick han inte sälja nån tidning till mig :(

Kram!

Malde sa...

Jag brukar köpa av en man som står utanför tunnelbanan vid jobbet. En väldigt trevlig man.

Anonym sa...

Alltid/ Y