20 maj, 2013

Skitdag blev bradag

Sånt är bra.

Förvånas lite över min känslor över saker. 
(Det förvånar säkert ingen annan dock) 

Jag är lite "känd" för att ha massor med känslor, både på gott och på ont. Jag blir lätt ledsen, lätt arg och har nära till skratt!!  (värsta kontakt annonsen, hehehe)

Skulle ex lämna Agnes på dagis idag, bestämde mig för att ta bussen. Det har hänt EN gång förut. Kollade upp på nätet när bussen gick. Hade fem minuter på mig när jag kom utomhus hade låst. När jag kommit en bit kom jag på att jag glömt mössa, sprang tillbaka, larmade av och in, väl inne hittade jag inte min favorit mössa. Allt blev svart, jag blev så upprörd så att jag nästan började gråta.

Ahmehnvafaaaaan, skärpning!!

Behöver jag säga att jag missade bussen och fick gå. Ingen fara egentligen, men just idag hade jag valt mina nya ballerinaskor eftersom jag skulle direkt till Cicci för att fira hennes födelsedag, såatte givetvis fick jag blödande skoskav på båda fötterna, på tårna, Satan. 

Anyhooo

När jag väl hade gått, kändes det ok, nästan skönt att jag hade rört på mig, även om jag inte hade någon jätte fart. 

Tog sen tåget till finaste Cicci och vi hängde nästan hela dagen. Fika och lunch, men bäst av allt bästaste sälliset. Fick sen skjuts hem, ja el till dagis för att hämta gullhjärtat, å sen vet ni vad, promenad hem igen;)) dock inte lika arg.
När jag kom hem var bästa pappan här, han stod och skalade potatis, sen fixade han godaste potatismoset med köttbullar. Titti/Tiina kom oxå efter jobbet och vi åt på altanen, väry najs.

Hängt ute hela eftermiddagen med Agnes, nu är hon nyduschad, nyäten och ligger i sin säng för att nattas. Detta är det bästa med att bo i hus, att man kan hänga ute hela dagarna om man vill.
Laveli!!


Over and out

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad bra... den kunde blivit ännu bättre men håll ögonen öppna på onsdag kanske... ;-) /JennyS

CiCCi sa...

Stort stort tack för idag. Eller...tack för idag, tack för idag, tack för en alldeles underbar dag...;-) . Fick fina presenter och underbart sällskap å hjälp med passning av V. En perfekt dag i solen. Saknar hus såna här dagar.
Du är det bästa jag vet å jag älskar dig. Puss puss

Camilla sa...

Att bo i hus denna årstid är GULD! Jag bor typ på vår altan tills september när det är dags att gå i ide...(ja ok jag är inne och kokar kaffe ibland).
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Chessie sa...

Att du orkar! Det låter som om det är full fart på dig. Minns själv att jag inte orkade med så mycket alls. Hur göööööör du?

Ta tillvara dagarna och ha det så mysigt du bara kan. Och du: det ÄR tillåtet att vila lite också ;-)

Mamma C sa...

Hus är guld värt när man har småttingar. Hoppas dina fötter mår bra idag efter promenaden :)
Kram Mamma C