16 maj, 2013

Förskolansdag

Har det varit idag. 

Konstigt tyckte Agnes, att inte gå hem direkt när mamman och Titti kom till dagis. Nä vi var kvar å lyssnade på barnsång och Agnes åt korv å drack festis. Hon fick oxå smaka en klubba av Tess, som hon älskade (även mamman).Annars tog jag en riktig lång promenad efter lämningen idag, fick sällskap av bästa 9an. Så skönt, men kan tänka mig att häcken min kommer att kännas i morgon;)) hehehee 

Har även tvättat lite, skönt att kunna göra något själv, har i stort sett inte tvättat sedan januari, nä det har min snälla svärmor gjort åt oss. Men nu har jag iaf kört ngr små maskiner å jag gillart;))

Grabbarna hockey är på Canada-Sverige ikväll, såatte Pappa/morfar och Tiina/Titti har varit här som sällskap. Alltid uppskattat.

Å rabarbern växer, nästan som ogräs. Tror det vankas paj i helgen, yumyum.Gillar min farstuqvist;)) den säger liksom välkommen hit, el?!?Nu blir det te, gott jordgubbste från London.

På återseende!

4 kommentarer:

CiCCi sa...

Du har så rätt, er entré säger verkligen välkommen å stig på :-). Å promenader är härligt å stärkande, speciellt när man har rätt sällskap. Puss på dig vännen

Sandra sa...

Mysigt med förskolans dag - och härligt med promenad!

Ja, det ser verkligen inbjudande ut! Ser fram emot rabarberpaj :)))

Kram!

Sabina sa...

Cicci

Hehehe lite skrytigt känner jag nu när jag ser vad jag skrivit. Nåja, jag har ju hål i huvudet;))
Japp rätt sällis så är promenader kanon!'
Pusssssa

Sandra

Du är så välkommen på rabarberpaj, när jag gör den;)
Ja absolut mysigt, även om Agnes var galet trött.

Kraaaaaaaaaaam

Fresia sa...

Ja det gör den verkligen. Å i helgen kanske om det vankas paj?

Pussa