24 maj, 2013

Ffs

Alla runt omkring mig är sjuka, snoriga och hängiga!!


Jag har mått okej, bortsett från att jag har lite små ångest för saker. Ex stundande Mallis resa, som egentligen bara ska vara kul å bra. Ångest för stundade 40 års kalas, som jag helt har fått lämna över planeringen till mamma och Tiina.

Anyhoo

Det jag skulle skriva var att inatt när jag sovit typ två timmar så vaknar jag (trots insomningstablett)
Och har så sjukt ont i kroppen, framförallt i armarna. Ahmehnnnn vad är det liksom??
Låg vaken en timme, till slut gick jag upp å tog en till sovtablett, INGENTING händer, går upp å tar Ipren, NONOOOOTTTHHHHIIIINNNGGG HÄNDER, jag har lika ont fortfarande. Tillslut bestämmer jag mig för att försöka duscha bort det onda, meeeeeen det fungerar inte heller, satfläsk. Vaerehärnurå?

Nu har jag lyckats väcka Agnes, som jag lagt i vårt sovrum och sitter själv och dricker te. Lite trött å fortfarande känns armarna väry bääääd. (Oss emellan så trycker jag majskrokar oxå, men ssccchhhyy, vi säger inget om det, ok?!?)

Nämen så är status, så här 03,37 måste gå och hålla Agnes sällis nu, trots smärta.

8 kommentarer:

Sandra sa...

Blä... Det låter ju inget bra! Jag hoppas att det onda går över, att du kunde somna om - och att du kan njuta av din resa! Kram kram kram ❤

Anonym sa...

de är OK, du kommer få träna med din bror på mallis och det kommer göra att du sover som en liten gris sen på kvällarna! :)

Chessie sa...

Vissa mediciner ger värk. Kanske är det biverkningar av sådana? Du får ringa sköterskan och höra efter.

Klart du skall se fram emot resan! Du kommer få jätteskönt. Och så en 40-årsdag på det! Men kan förstå din ångest. Mycket att göra, men ingen ork.

Kramis

Camilla sa...

Nån nerv ikläm kanske?
Jag hade för en massa år sen en sjuk värk i armarna, vaknade mitt i natten på semestern på Gotland och bara skrek av smärta. Absolut inget hjälpte förren en sjuksköterska som bodde granne sa det där om nerven.
Och ja så var det. Kanske inte så i ditt fall, kan ju vara en biverkning också men kolla upp! Gå inte förlänge nu,,,,,
Kraaaaaaaaaaaaaaam

CiCCi sa...

Men hjärtat då. Verry tråkigt att läsa. Bara hoppas du fick lite sömn. Annars tror jag anonym har helt rätt i att du kommer sova gott efter ett par tortyr pass med broshan. Hehe, inte avis på det. Där har du nåt å ha ångest över ;-) . puss puss

Jaja sa...

Hoppas det är bättre i armen/armarna. Hoppas hoppas du får sova inatt. kram jaja♥

Mamma C sa...

Hoppas det blev lite sömn till slut och att värken har försvunnit.
Kram Mamma C

Malde sa...

Inte kul att du har ont. Skicka hit lite ont så tar jag det för dig!

Ha det så skönt på resan!

Kram