10 mars, 2013

Så glad att vi åkte

Det var inte helt självklart att komma iväg igår. Hade lite ångest å lite borde jag verkligen utsätta huvudet för detta innan jag åkte.

Tankar som "shit det är bara en och en halv månad sedan jag faktiskt opererade hjärnan", tankar som en av biverkningarna är ep anfall.

Anyhoo

Jag åkte. Träffade upp finaste Cicci utanför friends arena och började köa in. Svinkallt var det å jag frös så jag skakade. Men kl 18 öppnades dörrarna å vi fick gå in.

Vi hittade våra platser kanske fort. Läktare rad 9 plats 127. Precis bakom Green Room, väry braisch m a o.

Arenan är STOR och KALL, satfläsk va vi frös, glad att jag tog kavaj över skjortan annars hade jag fått sitta med jacka på.

Kl 19 började ett förband och Christer Björkman va in å snackade lite. Roligt å bra musik.

Annars så började ju själva mellon 20.00 och som ni som tittade vet var Ulrick Munter först ut, en av mina favoriter från delfinalerna, dock ganska blek i går.

TYVÄRR så kom det en gäng medelålders fulla gubbar å satte sig bakom oss, den ena hade knuffat till mitt huvud, med sin rumpa och jacka tre gånger innan han satte sig. DET gjorde både mig å C lite nervös då jag helst INTE ville ha en hand el en hel gubbe över huvudet. Dessutom var dom respektlösa mot alla runt omkring genom att prata å gapa högt om allt å ingenting under Danny å Gina tiden.

Det slutade med att vi gick ifrån våra platser å ställde oss högst upp i trappen å tittade klart. Men det va helt ok. Det var bättre stämning där uppe bland poliserna;))

Alla bidrag lät helt ok igår. Mycket bättre än vad jag tyckt under delfinalerna, mycket bättre. Dock tycker inte jag att Robin med sitt yooooooouuuuuoooo kanske skulle ha vunnit, men smaken är ju som baken, DeLaD!!

Jag gillade state if drama, David Lindgren och faktiskt gubbarna, dock skulle jag inte vilja att gubbarna vann, men gillar låten.

Vi tog taxi hem å det va skönt, dessutom gick vi lite tidigare så vi hade nog bara en 15-20 pers framför oss i taxi kön.

Jag är jätte glad över att vi åkte. Vill prova att gå en gång till och må bättre. Så det är våran plan.
Tack älskade vännen för att du tog med sjuklingen på lite kul, det uppskattas.


7 kommentarer:

Sandra sa...

Vad härligt att ni kom i väg och att det gick bra!

Men okul med gubbarna som satte sig bakom..

KRAAAAAM!

Anonym sa...

Satan va bra att du pallade trycket på arenan. Tyvärr såg jag er inte på tv. Blev lite orolig då en rosa boa sväva förbi i rutan men det var inte du!!!/anette

Agge sa...

Kul att du kom iväg på spektaklet!:) Kollade efter dig men nääää såg inte dig.:)
Kramiz..♥

CiCCi sa...

Ååååå vad glad jag är att jag övertalade dig. Nästan så det blev bättre när vi ställde oss upp. Gör det gärna till en tradition. Kanske med övernattning på nån av delfinalerna??? Lav jo. Puuuuuss

Camilla sa...

Så kul attt ni kom iväg och hade en härlig kväll!
Vi gick alltid på finalen i Globen förr i massa år i sträck men till sist ruttnade jag på att det mest var inbjudna sponsorer (gubbar) som satt halvpackade och pratade sig igenom showen. Blev vansinnig på att inte FANSEN verkligen fick vara där och jubla istället!
Kanske är bättre nu i nya arenan som är större så fler får plats. Trist att ni skulle hamna framför några rötägg ändå:-( OGILLA:

Kraaaaaaaaaaaam

Fresia sa...

Trots oron under kvällen och sträckningen i nacken efter att ha försökt se er så är jag ändå glad att du åkte!

Fulla gubbar är inget att ha. Bara tröttsamma!! Less på såna....

Pussa

Anonym sa...

Såååå kul att du kom iväg.
Håller med dig när det gäller bidragen jag gillade också "gubbarnas" låt ... och David Lindgrens (även om jag tycker förra årets var bättre)
KRaaaaam
//Y