21 mars, 2013

Rösta

Raka el inte raka??

Lämna din röst senast fredagen den 22 kl 12.00!!

Kom igen, behöver lite hjälp här;D

20 kommentarer:

Malin Bagge sa...

Rösta för = Raka ;0) Kram Malin

Anonym sa...

Raka!

Anonym sa...

Ja, herregud, hur ska jag kunna avgöra det när jag inte på långa vägar kan förstå vad du går igenom just nu. Jag kan bara föreställa mig hur fruktansvärt det är för dig och jag tänker på dig varje dag.
Tänker på avsnittet i sex and the city när Samantha rakar av sig håret - har du sett det?
Kramar i massor Emm

chessie sa...

Jag antar att du menar håret på huvudet. När jag kände att det började sitta löst och att mycket mycket hår fastnade i fingrarna, så lät jag raka mitt hår. För mig kändes det helt ok.

Ett fenomen jag kände: när håret var borta och jag gick barhuvad, så kändes det i början som om man hade en våt handduk på huvudet. Mycket märkligt. Den känslan försvann om jag tog på mig en mössa. Och det var bara de första veckorna. Känslan försvann sen.

Du kommer kanske också frysa om huvudet. Även inomhus. En mössa hjälper.

Kram på dig!

Anonym sa...


Hej snyggo
Föreslår raka, som någon skrev innan.. då är det du som bestämmer när håret faller o inte cancern/behandligen.
Tror du kommer bli ännu snyggare lagom till påsk ;o)

/P.

Anonym sa...

Jag står fast vid mina sms, AV med det helt så börjar vi om från början sen? vem vet, kanske blir du en blondin efter allt detta??? :)
Kram Bror

Anonym sa...

Jag måste åxå säga raka... Även om det gör "ont" på en gång, så tror jag det gör ondare att se det falla lite här å lite där... Du är fin hursom, det lovar jag! :-) kram Jennie

Anonym sa...

Håller med Emm
Svårt att säga, vet ju inte hur det känns. Men jag TROR att det skulle kännas bättre att bestämma själv när håret faller, så behöver man inte bli ledsen varje gång man får en hårtofs i handen.

Puss o Kram
//Yvonne

Humlan sa...

Utan att egentligen förstå hur det känns eller är, så tror jag att jag skulle raka av det. Men jag inser också att man inte vet om man inte har gått igenom det själv och även då gör man olika val! Det är bara du som kan bestämma hur just du ska göra!

Detta var ju inte till mycket hjälp! :P

Kramar

Sandra sa...

Svårt att råda... Men som någon här uppe skrev så kanske det är positivt att det är du som bestämmer och inte cancern!

Kram!

Camilla sa...

Raka...
Puss & Kram

Carinas Foton sa...

Såg ditt inlägg nu och jag kan bara hålla med, raka dig, då är det du som bestämmer över cancern.
Ett litet "but", du ska känna dig bekväm i ditt beslut och du skall veta att vi alla älskar dig ändå, med eller utan hår. <3 kram

UllaMona sa...

Sabina, bestäm själv men jag röstar nog på raka.
Kramar i massor

Anonym sa...

Röstar nog på raka..... men det är verkligen du som bestämmer det!!!! Puss!! //Petval.....

Anonym sa...

Klipp kortkort

CiCCi sa...

Ojoj, vad svårt. Eller jag vet vad jag hade gjort, jag hade rakat. Men jag har ju varit korthårig och jag ska klippa mig igen, även om det nu är lååååångt ifrån samma sak. Å nu har du ju en fin mössa att ha inomhus också som Chessie sa att du kanske kommer behöva. Så jag håller nog med övriga kommentarer även om jag förstår att det känns skit. Puss på dig hjärtat.

Anonym sa...

Vännen, jag tycker du ska raka av det och sen se fram emot det nya babylena och svallande som växer tillbaka. Kramar aNNa

Lillemor sa...

Du har varit van att ta egna beslut om ditt hår jämt och nu står du inför det viktigaste beslut du måste ta. Svårt att råda dig men hår är bara en liten del av dig om än viktig givetvis. Varför inte bestämma dig för att ta tillfället i akt och prova på hur det är att vara utan hår.
Inte blev det väl bättre med det här inlägget men vi alla tycker om dig hur du än ser ut.

Marianne sa...

Svårt! Måste kännas läskigt att få stora hårtussar i handen eller på kudden. Så jag skulle nog raka och som andra skrivit ta makten!

Tankevågor sa...

Jag tror på att raka av det....just känslan att få en hårtofs i handen och bli ledsen varje gång....nej Sabina det verkar så jobbigt. Men du måste känna dig bekväm med beslutet. Det är ditt beslut. Ta en bit i taget om det känns läskigt att raka av allt på en gång. Sen får det bli fina mössor och något skönt på huvudet så att det kanske känns bättre.

Stor varm kram från Lisbeth som tänker på dig varje dag.